Prirodni farmaceutski proizvodi!

Efikasna prirodna prva pomoć organizmu

pH BazoBalans

Alkalizacija organizma – Neutralisana kiselost
pH BazoBalans je prašak za alkalizaciju organizma sa citratima - alkalnim solima magnezijuma, kalcijuma, cinka, kalijuma, bakra i natrijuma.

Prednosti

Pomaže održavanje optimalne pH vrednosti krvi (7,36 - 7,44) i optimalne pH vrednosti ćelijskih tečnosti (7,2).

Smanjuje alkalnost urina.

Alkalni citati

Citrati Ca, Mg, K, Zn, Cu i Na predstavljau alkalne soli koje, uzimanjem u obliku pH BazoBalans praška,smanjuju kiselost organizma i time štite:

Kosti od osteoproze

Bubrege od nastanka kamena.

Povećana kiselost organizma generalno ima nepovoljan uticaj na funkcionisanje organizma i može da bude okidač za mnoge bolesti.

Postoje brojne kliničke sudije koje su ukazale na vezu između unošenja kisele hrane u organizma i nastanka određenih bolesti, a na pozitivan uticaj alkalizacije organizma u zaštiti organizma od istih oboljenja.

Primena

  • Prevencija osteoporoze
  • Prevencija kamena u bubregu
  • Očuvanje zdravlja
  • Dodatak ishrani sportista

Pakovanje: 200 g

Sastav: kalcijum-citrat, magnezijum-citrat, kalijum-citrat, natrijum-citrat, cink-citrat, bakar-citrat, gvožđe-laktat, mangan-glukonat, hrom (III)-hlorid, natrijum-molibdat, natrijum-selenit, silicijum-dioksid, maltodekstrin, laktoza.

Način upotrebe: 1 dozirnu kašiku pH BazoBalans praška (12 g) razmutiti u čaši tople vode, soka ili mleka. Preporučuje se po 1 dozirna kašika, ujutru i uveče.

Proizvođač: Conseko pharm, Beograd u saradnji sa Sanotact, Nemačka

Gde nabaviti?

pH BazoBalans prašak možete kupiti u apotekama ili online.

kupite online