Prirodni farmaceutski proizvodi!

Efikasna prirodna prva pomoć organizmu

O NAMA

Conseko pharm

je farmaceutska kompanija, osnovana 2016. godine u sklopu privrednog društva Conseko doo, koje posluje od 2008. godine.

Specijalizovani smo za razvoj farmaceutskih formulacija, proizvodnju, marketing i distribuciju OTC lekova, dijetetskih suplemenata i kozmetičkih proizvoda i zastupanje inostranih farmaceutskih kompanija.

Razvoj novih proizvoda se vrši u skladu sa trendovima u zdravstvenoj preventivi i terapiji, uz poštovanje relevantne literature i zakonske regulative. Proizvodnja dermatoloških proizvoda se obavlja u Srbiji, a OTC lekova i dijetetskih suplemenata u zemljama EU.

Cilj nam je da pacijentima različitih populacija pružimo kvalitetne i efikasne proizvode, kao pomoć u očuvanju zdravlja.

Naš tim zaposlenih čine iskusni farmaceuti i lekari sa preko 20 godina iskustva u razvoju i pozicioniranju farmaceutskih proizvoda na tržištu, kao i edukovan i posvećen tim mladih stručnih saradnika koji svakodnevno vrše stručnu prezentaciju proizvoda u zdravstvenim ustanovama i apotekama i obučen tim promotera – studenata farmacije, medicine i stomatologije, zaduženih za promocije u apotekama.

Učestvujemo na stručnim farmaceutskim i medicinskim skupovima, simpozijumima i kongresima, organizujemo kontinuirane medicinske edukacije za farmaceute i lekare i redovno pratimo novine u farmaciji i medicini kroz učešće na inostranim sajmovima i kongresima.

Kontakt

Conseko pharm
Višnjička 82
11060 Beograd
Republika Srbija
Telefon: +381 11 297 19 95
E-mail: consekopharm@conseko.rs

Zastupnik za BiH

Megatrade doo
Dunavska 1c
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina
Telefon: +381 51 315 036

Zastupnik za Crnu Goru

Nativa doo
Dobrota doo
85330 Kotor
Crna Gora
Telefon: +382 323 308 35